JUDO SOKOL žĎÁR NAD SÁZAVOU

Judo výzva - 1. úkol

Judo výzva - 1. úkol

04.04.2021

Máme tady první z úkolů avizované výzvy!

První úkol bude lehký - udělejte si s rodiči, sourozenci či kamarády výlet na Zelenou horu. Start hry je dole u jejích schodů. Máte za úkol vyskákat je poctivě až nahoru na co nejmenší počet skoků! Povolené jsou pouze skoky po jedné noze, snožmo a borci mohou jako žabáci! Cviky lze samozřejmě střídat a pamatujte - hlavně opatrně, nejde nám o čas, ale o vytrvalost a dostat se poctivě až nahoru! Neváhejte do tohoto klání zapojit všechny, s kým jste přišli! 

Až budete nahoře u hlavní brány, vydejte se libovolným směrem kolem Zelené hory a podle přiložených fotek hledejte naší krabičku s odměnou! Žádám vás pouze o to, abyste ji po nalezení schovali stejně tak, jak jste ji našli, aby nám ji někdo nevybral nebo nevyjedl. 

Každému, kdo poctivě splnil úkol, náleží jedna odměna. Do přiloženého notýsku nám můžete napsat vzkaz, něco namalovat nebo se nějak jinak zvěčnit. Dále nám dejte vědět na kolik skoků jste splnili úkol! Budeme rádi, když se při plnění úkolu nebo po nalezení odměny necháte vyfotit a fotku nám zašlete na email nebo přidáte jako komentář pod tento příspěvek. Pamatujte, že další úkol bude zadán teprve, až tento splní minimálně 10 dětí - to poznáme z notýsku či zaslaných fotek, tak směle do toho!

 

Obrázky v plném rozlišení si můžete prohlédnout po kliknutí na obrázek:

 Judo výzva - 1. úkol